Hosted (IP-) Telefonie

Hosted telefonie, ook wel VoIP of bellen vanuit de Cloud genoemd, belt u niet langer via een traditionele telefooncentrale en (ISDN-)lijnen. In plaats daarvan gebruikt u alle telefoniefunctionaliteiten die worden aangeboden vanaf telefonieservers in beveiligde- en betrouwbare datacenters.

De voordelen van deze nieuwe telecomoplossing zijn immers talrijk. Zo vraagt hosted telefonie geen investeringen in een telefooncentrale, licenties en onderhoud. Voortaan betaald u slechts een vast bedrag per werkplek per maand. Dat is helder en biedt bovendien een hoge mate van flexibiliteit. Tijdelijk meer of minder werknemers? U bepaald en betaald precies wat u nodig heeft.

Belt u vanaf verschillende vestigingen of thuiswerk locaties dan vormen deze onderling één telefonienetwerk. Dat is voordelig en handig! Onderlinge gesprekken gelden als (gratis) intern telefoonverkeer en u beschikt overal over dezelfde functionaliteiten.x2com logo1

Als dealer van X2com levert Ritom X2desk. Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij X2com. Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. X2desk is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld.

X2desk is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. U beschikt altijd automatisch over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste X2desk functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

X2desk groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de X2desk beheeromgeving. X2desk is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op X2desk zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar